Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Gysermaraton 2023
Gysermaraton 2023

Gysermaraton 2023

Lørdag den 28. oktober holder vi igen gysermaraton i Kino.

Der vil blive vist 3 film, alle i 2D.

---------------------------------------------------

Årets første film er Talk To Me, der er blevet kaldt årets uhyggeligste film og spået til at blive en klassiker.

"Der er kun én regel. Ingen må røre hånden i mere end 90 sekunder"

En gruppe venner opdager, at de kan fremkalde ånder ved at røre ved en mystisk hånd, og den nervepirrende oplevelse bliver hurtigt til et fast ritual i gruppen. Da Mia ser en video af det okkulte ritual i gruppechatten, beslutter hun sig for at tage med til den næste seance. Men en aften overskrider en af vennerne grænsen på 90 sekunder og foruroligende, overnaturlige kræfter slippes løs. Forskruede og mareridtsagtige syner begynder i stigende grad at hjemsøge Mia, og hun må nu skynde sig at rette op på skaden, før det er for sent.

................................................................................................

Årets anden film er COBWEB.

Den 8-årige Peter plages af mystiske, konstante bankelyde, bankelyde der kommer inde fra væggen på hans værelse – bankelyde som hans forældre insisterer på, blot er en del af hans livlige fantasi. Efterhånden som Peters frygt intensiveres, begynder han at tro at forældrene gemmer på en forfærdelig og farlig hemmelighed, hvilket får ham til at betvivle deres intentioner og miste sin tillid til dem. Og for et barn, hvad kan så være mere skræmmende end det?

Forældre rollerne spilles skræmmende godt af Lizzy Caplan (Cloverfield) og Anthony Starr (Banchee), der begge får det til at løbe én koldt ned ad ryggen, mens 8-årige Peter spilles af Woody Norman (C’mon C’mon), der gør det fænomenalt i rollen som den skræmte søn.

................................................................................................

Årets tredje film er THE NUN II.

1956 – Frankrig. En præst bliver myrdet. En ondskab breder sig.
I efterfølgeren til det verdensomspændende kæmpehit følger vi søster Irene, da hun igen står ansigt til ansigt med dæmonnonnen Valak.

Taissa Farmiga vender tilbage i rollen som søster Irene og får selskab af Jonas Bloquet, Storm Reid , Anna Popplewell og Bonnie Aarons, som gentager sin rolle fra "The Nun".

---------------------------------------------------

Dørene åbner kl. 19.30, og den første film starter kl. 20.00

Kiosken har åbent for salg hele aftenen.

Kom og oplev gyset i mørket
for kun 200 kr.